30.10.2017 16:52

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezi ve mahallelerinde bulunan 20 adet içme suyu deposunu ve 15 adet terfi binasını daha sağlıklı hale getirmek için bakım-onarım ve revizyon çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde, 2017 programına aldığı içme suyu deposu ile terfi binası bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Selendi ilçe merkezinde ve 13 mahallesinde yer alan 20 içme suyu deposu ile 15 adet terfi binasındaki yenileme çalışmalarına devam ediyor. Aşağıgüllüce, Turpçu, Çampınar, Çanşa ve Çamlıca mahallelerinde dış cephe bakım-onarım çalışmaları tamamlandı.  Tamamlanan mahallelerin ardından ekipler Karakozan, Kayranlar, Kurşunlu mahalleleri ve ilçe merkezinde çalışmalarına başladı. Bakım-onarım kapsamında depolardaki boya çalışmaları ile depo içlerinin fayans döşemesi ve ayrıca ömrünü tamamlayan mekanik tesisat ve sistemler yenileniyor. Depoların çevre düzenlemesi ve etrafının tel örgü ile çevrilmesiyle depolar dış tehditlerden de korunuyor.
“Su Hayattır”
Karakozan Mahalle Muhtarı Nevzat Davulcu, “Allah çalışmaların başlamasına sebep olanlardan razı olsun. Depomuz yıpranmıştı. Eskisine göre fark ortada. Eskiden fayans yoktu, borular paslıydı. Şimdi hepsi yenileniyor. Cengiz Başkanımla bizim gibi kırsal bölgelere de hizmet gelmeye başladı. Cengiz Başkanımıza gayretleri için teşekkür ediyoruz. Su Hayattır”
“Artık tertemiz su içeceğiz”
Kayranlar Mahalle Muhtarı Yunus Köse, “Artık tertemiz su içeceğiz. Deponun içi pırıl pırıl oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz”