Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.11.2017 12:30

Manisa'nın il genelinde dev projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de yapımına başladığı şehirlerarası otobüs terminalinde çalışmalarını tamamladı. Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan şehirlerarası otobüs terminali modern görünümüyle ilçeye çok yakıştı.

Kentin ihtiyaçları noktasında dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir'de yapımına başladığı şehirlerarası otobüs terminalinde çalışmalar tamamlandı. İlçenin ihtiyacına cevap verecek olan yeni şehirlerarası otobüs terminali, peyzaj uygulaması ve aydınlatmasının da yapılmasıyla birlikte daha güzel bir görüme kavuştu. Modern terminalin ilçeye çok yakıştığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” İlçedeki en büyük yatırımımız olması nedeniyle de dikkat çeken bu yatırımı Alaşehir'e kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Modern görünümüyle ilçemize çok yakışan terminalin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu