Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.11.2017 16:22

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre Uncubozköy Mahallesi’nde bulunan yağmursuyu ızgaralarının temizliğini gerçekleştirerek yağışlı havalarda vatandaşların sıkıntı yaşamalarının önüne geçti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki yağmursuyu ızgaralarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarıyla yaklaşan yağışlar için önlem alıyor. Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi Muhtarlığı’ndan gelen talep üzerine bölgeye giden Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, ana cadde ve ara sokaklarda bulunan ızgaraları temizledi. Yağmur ve rüzgarlarla sürüklenerek ızgaralarda biriken yabancı maddelerin temizlenmesinin yanı sıra, yol kenarlarında bulunan yağmursuyu kanallarının bakımları da gerçekleştirildi.
“Sıkıntılarımızla yakından ilgileniyorlar”
Uncubozköy Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış, “MASKİ mahallemizde güzel çalışmalar yapıyor. Önce deremizde bir buçuk kilometre uzunluğundaki dere temizlik çalışmaları tamamlandı. Bu çalışma esnasında kalıcı bir çözüm olması için cadde ve sokaklarımızdaki rögar kapakları ve ızgaraların da temizlenmesi talebinde bulunmuştuk. Hemen ertesi gün ekipler gelip onları da yaptılar. Biz halka hizmet veren insanlar ve kurumlar olarak sürekli dayanışma içerisindeyiz. MASKİ’nin hizmetlerinden de gayet memnunuz. Sıkıntılarımızla yakından ilgilenen ve hızla çözüme kavuşturan yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu