Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.11.2017 17:26

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Alibeyli Mahallesi’nde yaşanan dere taşkınlarını engellemek amacıyla mahallede 5 kilometrelik dere temizlik çalışması başlattı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hem tarım arazilerinin hem de vatandaşların dere taşkınlarından zarar görmesini önlemek amacıyla dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Saruhanlı’ya bağlı Alibeyli Mahallesi’nde de çalışma başlatıldı. MASKİ ekiplerince mahalle içerisinden geçen ve yağışlı havalarda taşarak çevreye zarar veren derede 5 kilometrelik alanda dere temizliği gerçekleştiriliyor.
“Mahsuller ve vatandaşlarımız zarar görüyordu”
Alibeyli Mahalle Muhtarı Ferhat Badak,  “Aşırı yağışlarda deremizden taşan sular nedeniyle vatandaşımızın mahsulleri etkileniyor ve evlerini su basıyordu. Bu sıkıntımızı ilettik ve MASKİ çalışmalara başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün hizmetlerinden memnunuz. Ne zaman bir talebimiz olsa ilgileniyorlar. Çalışmamız tamamlanınca çok daha iyi olacak. Hizmetler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu