01.11.2017 17:38

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, TÜMSİAD Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer ile başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Ziyaretinde Şube Başkanı Dinçer’e Başkan Yardımcıları İbrahim Akdoğan ve Atilla Arıç, Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Doğru ve Turgay Kaçar ile Şube Sekreteri Murat Uzun eşlik etti. Genel Müdür Coşkun’un makamında gerçekleşen görüşmede, Manisa için hayata geçirilen hizmetler konuşuldu.
“Ortak paydamız, her zaman olduğu gibi Manisa”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “TÜMSİAD Manisa Şube Başkanı İrfan Dinçer ile beraberinde teşrif eden değerli şube yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Manisa’nın her konuda kalkınması ve daha ilerilere taşınması adına çaba gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla güçlü bir diyalog halindeyiz. Ortak paydamız, her zaman olduğu gibi Manisa ve Manisalı hemşerilerimiz için hayata geçirdiğimiz hizmetlerimizdir” dedi.