02.11.2017 15:49

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasına başlayarak yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkınlara karşı önlem alıyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, daha sağlıklı ve temiz dere yatakları için yoğun mesai harcıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde dere temizlik çalışmasına başlandı. Derede yürütülen çalışma tamamlandığında yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkınların önüne geçilecek.
“Ne gerekirse yapılıyor”
Güzelyurt Mahalle Muhtarı Basri Bilici, “Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Cengiz Başkan ve ekibi işini gayet güzel takip ediyor ve yapıyorlar. Bizim bir şey söylememize, istememize gerek kalmadan gereken hizmetlerin hepsi yapılıyor. Sayesinde Manisa’nın adı duyulur oldu. Her zaman takdir ediyoruz. Tüm hizmetler için teşekkür ederiz” diye konuştu.