Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.11.2017 16:59

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı Mahallesi’nde özellikle yaz aylarında yaşanan su sıkıntısı gidermek için sondaj çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yoğun kullanımdan dolayı içme suyu yetersizliği yaşanan ilçe merkezi ve mahallelerinde sondaj çalışması gerçekleştiriyor. MASKİ, Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı Mahallesi’nde özellikle yaz aylarında yaşanan su problemini ortadan kaldırmak için yeni sondaj çalışmasında delgi işlemini tamamladı. Sondajdan çıkan suyun numune alım işleminin ardından Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne gönderilerek analizleri gerçekleştirilecek ve sonucun içilebilir olması halinde içme suyu deposuna bağlantısı yapılacak.
Köylünün yüzü gülecek
Çanakçı Mahalle Muhtarı Ramazan Yeşil, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa genelinde çok güzel hizmetler yapıyor. Her zaman taleplerimize olumlu yaklaşıyor ve ilgileniyor. Yeni yapılan sondaj, mahallemiz için çok büyük ihtiyaçtı. Köylü ve mahallelinin yüzü gülecek. Tüm bu hizmetler için Cengiz Başkanımıza mahalleli adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu