03.11.2017 13:50

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçe merkezinde dere taşkını riskini ortadan kaldırmak amacıyla Yunusemre’nin Uncubozköy Mahallesi'nde bir buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçe merkezleri ve mahallelerindeki vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla derelerde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy Mahallesi'nde bulunan derenin taşkın riskini önlemek amacıyla bir buçuk kilometrelik nakliyeli temizlik işini gerçekleştirdi. Çalışma sonrasında dere taşkını riskini ortadan kaldırılarak vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçildi.
“MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz”
Uncubozköy Mahalle Muhtarı Halil Oğulganmış, "MASKİ'nin çalışmalarından gayet memnunuz. Taleplerimize hiç vakit kaybetmeden olumlu cevap veriliyor. Mahallemizden geçen dere eskisi gibi taşmayacak. Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde yağacak olan yağmurlardan epey endişeliydik. MASKİ’nin dere temizlik çalışmasını bitirmesinden sonra korkumuz kalmadı. Yapılan hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a tekrardan teşekkür ederiz" diye konuştu.