Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.11.2017 16:47

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı Adiloba Mahallesi’ndeki sondaj çalışmalarını tamamlayarak mahalleye yeni bir su kaynağı temin etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sondaj çalışmalarıyla ilçe ve mahallelerde su sıkıntısı yaşanmasını önlüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Saruhanlı ilçesine bağlı Adiloba Mahallesi’nde de sondaj çalışması yürütüyor. Mevcut sondaj kuyusunun eski olması nedeniyle sıkıntı yaşayan mahallelinin yüzü, yeni sondaj sayesinde gülüyor. Delgi çalışmaları tamamlanan 160 metre derinliğindeki sondajın deneme motopompunun montajının da gerçekleştirilmesinin ardından numune alımları yapılacak. Laboratuvar ortamında analiz işlemi gerçekleştirilecek olan su numunesi, insan sağlığı açısından uygun bulunması halinde mahallenin içme suyu deposuna bağlanacak.
“Sondajımız 30 yıllıktı”
Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, “Mahallemizdeki sondaj 30 senedir kullanımda. Tabi zaman içerisinde hem yetersiz gelmeye başladı, hem de ara ara zeminden kum çeker oldu. Bu yüzden de yeni bir sondaj istedik. Sağolsun Cengiz Başkanımız bizi kırmadı. Hemen ekipler gelip sondajımızı açtılar. Örnekler alındıktan sonra inşallah suyumuz güzel çıkar ve yeni sondajımızı kullanmaya başlarız. Hizmetlerinden ötürü Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu