04.11.2017 13:59

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sırasında şehit olan Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir, Salihli Hamidiye Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Ahmet Alp Taşdemir’in cenaze törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekilleri, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçe kaymakamları, belediye başkanları katıldı. Silah arkadaşlarının omuzlarında Hamidiye Camii’ne getirilen Şehit Ahmet Alp Taşdemir’n cenaze namazını imam olan babası İbrahim Taşdemir kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından Özel Hareket Polisleri ve İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, tabutu cenaze aracına kadar taşıdı. Şehidin cenazesi Kurudere Caddesini dolduran on binlerce Salihlinin tekbirleri eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Ahmet Alp Taşdemir, gözyaşları arasında Asri Mezarlığa defnedildi.