Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.11.2017 17:51

Manisa’da 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve Manisa’ya önemli hizmetler veren eski Belediye Başkanı Adil Aygül vefat etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, merhum Adil Aygül’ün oğlu Burak Aygül ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2 dönem yürüttüğü Manisa Belediye Başkanlığı görevinde, Manisa’ya önemli hizmetler veren eski Belediye Başkanı Adil Aygül’ün vefat etmesi dolayısıyla, ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün, merhum Adil Aygül’ün oğlu Burak Aygül ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu. Kederli Aygül ailesine sabır ve metanet de dileyen Başkan Ergün, merhum Adil Aygül’ün Manisa’ya verdiği hizmetler ve güler yüzüyle herkesin kalbinde önemli bir yer edindiğini söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu