Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2017 14:20

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği semineri verildi. 3 ayda bir yapılan rutin toplantının sonuncusu Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç başkanlığında yapıldı.

6331 Sayılı İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanunu gereği, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı Ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından tehlike sınıflarına göre değerlendirmeye alınarak her ay Ulaşım Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı ve her üç ayda bir diğer 18 daire başkanlığı için düzenli olarak kurul toplantısı yapılmaktadır. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç başkanlığında yapılan kurul toplantısına, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, kurulda görüşülecek konular çerçevesinde diğer daire başkanlıklarından şube müdürleri, BESOT A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Yur ve hizmet alım firmalarının işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanları katıldı. Toplantıda 17 ilçedeki hizmet binalarında daha sağlıklı ve daha güvenli çalışma ortamlarının oluşması için alınması gereken önlemler ve iş sağlığı ve güvenliği şube müdürlüğünce yapılan çeşitli iyileştirmeler üzerine görüşmeler yapıldı.
Mustafa Genç, yapılan eğitim seminerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Burada iş sağlığı ve güvenliği üzerine kurumumuz açısından önemli hususlara değinilecek bir kurul toplantısı yapılacaktır. Arkadaşlarımız bu sunumu dikkatlice dinlerse herhangi bir sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum. Yapılan sunuma yönelik tedbirlerimizi almamız önemli ve biz de bu konuya önem veriyoruz. Büyükşehir belediyesi olarak bünyemizde bulunan bütün birimlerimize iş sağlığı ve güvenliği konusunda mutlaka dikkate alınması gereken kanun ve mevzuatlar kapsamında ne gerekiyorsa onu yapmak bizim görevlerimizdendir. Bu toplantıya katılan arkadaşlarımızın da fikirleri bizim için önemlidir. Sunumun ardından konuları ince detayları ile görüşmeye devam ederiz. Kurul toplantımızın faydalı olması temenni ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu