09.11.2017 15:11

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekter Yardımcısı Mustafa Genç, Alaşehir Üstek Koleji öğrencilerini, Okul Müdürü Ali Apak ve öğretmeleri eşliğinde makamında konuk etti.  Kurumum çalışmaları ve yatırımları hakkında öğrencilerin merak ettiği sorulara içtenlikle yanıt veren Genç, geleceğimizin teminatı olan çocuklara da eğitim hayatında başarılar diledi.

Alaşehir Üstek Koleji öğrencileri Okul Müdürü Ali Apak ve öğretmeleri eşliğinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genç, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve yatırımları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime yönelik yatırımlara büyük önem verdiğini belirten Genç,” Bu anlamda eğitimde fırsat eşitliğini sağlayabilmek amacıyla il genelinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerimiz hizmette. Bunun yanı gençlerimize sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlayabilmek amacıyla Gençlik Merkezlerimiz inşa ediliyor. Alaşehir ilçemizde de bu ay içerisinde gençlik merkezimizi hizmete sunacağız. Bu anlamda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.