Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2017 15:54

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Günyaka Mahallesi’nde yürüttüğü sondaj çalışmalarını tamamlayarak analiz için numune alımını gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçmek amacıyla sondaj çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ bu kapsamda, Sarıgöl ilçesine bağlı Günyaka Mahallesi’nde başlattığı sondaj kuyusu açma işini noktaladı. 252 metre derinliğindeki yeni sondajın inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nda görevli mühendislerce numune alım işlemi de gerçekleştirilerek, verimi saniyede 4 litre olarak ölçüldü. İzmir Halk Sağlığı Laboratuvarı’na teslim edilen su örnekleri, insani amaçlı tüketim kriterlerine göre analiz edilerek sonuçları raporlanacak. Gelecek analiz raporlarına göre de suyun içilebilirliği tespit edilerek depoya bağlantısı yapılacak.
“Yapılan işler bizler için çok önemli ve değerli”
Günyaka Mahalle Muhtarı Gürbüz Erkurt, “Son birkaç yıldır suyumuz azalmaya ve yetersiz gelmeye başlamıştı. MASKİ’ye başvurumuzu yaptık. Şuan kuyumuz açıldı. Güzel de bir suyumuz var. İnşallah sonucu da iyi çıkar ve suyumuza kavuşuruz. Mahallemize göstermiş oldukları ilgiden dolayı Manisa büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Sarıgöl Belediye Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok çok teşekkür ediyoruz. Yapılan işler bizler için çok önemli ve değerli. Allah razı olsun” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu