10.11.2017 12:43

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde trafik kazası sonucu dere yatağına düşen köpek, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından kurtarıldı. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı köpek, sokak hayvanı ambulansı ile Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne götürüldü.

Bursa- İstanbul sürat yolunda meydana gelen kaza sonucu dere yatana düşen köpeğin imdadına Manisa Büyükşehir Belediyesi yetişti. Duyarlı vatandaşların ihbarı üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler olay yerine hızla intikal etti. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu dere yatağından kurtulan köpeğe olay yerinde ilk müdahaleyi Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı veteriner yaptı. Yaralı köpek daha sonra tedavi edilmek üzere sokak hayvanı ambulansı ile Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ne götürüldü. Yapılan detaylı muayenede yaralı köpeğin, iç kanamasının bulunduğu ayrıca vücudunun belirli bölgelerinde kırıklar tespit edildiği, durumun ciddiyetini koruduğu bilgisi edinildi.