Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.11.2017 16:54

MASKİ Genel Müdürlüğü, DSİ İzmir Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ve DSİ Şube Müdürlerini ağırladı. Görüşmede il genelinde MASKİ ve DSİ ortaklığıyla yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, DSİ İzmir Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ile Manisa Şube Müdürü Erol Tuncer ve Kamulaştırma Şube Müdürü Sadık Çelikbilek’i ağırladı. Genel Müdür Coşkun’un makamında gerçekleşen görüşmede MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Burak Aslay ve Şehnaz Başaran, Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak yer aldı. Toplantıda, doğal kaynak sularının tahsisine yönelik işleyişin hızlandırılmasına ilişkin konular görüşüldü. Ayrıca, 2014 yılı öncesinde DSİ tarafından hazırlanan dere ıslah projelerinin hayata geçirilmesi için gerekli kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulunuldu.
Kaynak suları değerlendirildi
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa’ya hizmet veren kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduklarını belirtti. Coşkun, “Manisamız genelinde ilerleyen yıllarda içme suyu konusunda sıkıntı yaşanmaması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda cazibeli su olarak bilinen doğal kaynak sularımızın değerlendirilerek vatandaşlarımızın kullanıma sunulması için DSİ ile ortak çalışma yürütüyoruz. Ayrıca yine ilimiz genelinde yaptığımız dere ıslah çalışmalarımızın yanı sıra, Büyükşehir Yasası öncesinde DSİ tarafından hazırlanan ıslah projeleri var. Bunların da yapım aşamasına geçilmesi için kamulaştırma işlemleri noktasında DSİ’ye destek sağlıyoruz. Ortak amacımız, hemşerilerimizin daha güvende ve müreffeh oldukları bir Manisa inşa edebilmektir” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu