Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.11.2017 16:57

Manisa Büyükşehir Belediyesi, son günlerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’nın adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışan şahıslara karşı vatandaşlara uyarıda bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya’nın adını kullanarak vatandaşlardan lösemi hastası kız çocuğuna yardım talebinde bulunulması üzerine açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkay’nın adı kullanılarak lösemi hastası kız çocuğuna yardım talebinde bulunulduğuna yönelik bilgiler edinilmiştir. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir üst düzey yöneticimizin böyle bir talebi olamaz ve olmamıştır. Bu tamamen gerçek dışıdır. Vatandaşlarımızın da Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinin isimlerini kullanarak kendilerine gelecek bu talepleri dikkate almamalarını, söz konusu şahıslarla ilgili 155’e ve Büyükşehir Belediyemize bildirmelerini rica ederiz.” ifadeleri kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu