Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.02.2018 08:06

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 13 buçuk milyon TL yatırımla inşa edilen beton boru ve kilit parke taşı üretilecek fabrikayı da gezdi. Başkan Ergün, fabrika ile alt ve üstyapı çalışmalarının daha da hızlanacağını ve kurum bütçesine de ciddi bir katkı sağlayacaklarının altını çizdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçede yapılan yatırım ve hizmetler ile ilgili gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ergün, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alt ve üstyapı çalışmalarında kullanılmak üzere inşa edilen beton boru ve kilit parke taşı üretilecek olan fabrikayı da inceledi. Başkan Ergün’e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, Salihli Belediye başkan yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, Büyükşehir ve MASKİ daire başkanları, Meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Mehmet Akın, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk eşlik etti. Başkan Ergün, il genelinde hayata geçirdikleri alt ve üstyapı çalışmalarının kurdukları beton boru ve kilit parke taş fabrikası ile daha da hızlanacağını söyledi. Prefabrik imalatların tamamlandığı fabrikada saha betonları, makine montajları ile elektrik imalatlarına başlandığını söyleyen Başkan Ergün, Manisa’ya hizmet sevdalarının bitmeyeceğini belirtti.
17 ilçeye artık daha hızlı hizmet ulaşacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 17 ilçede önemli alt ve üstyapı çalışmasına imza attıklarının altını çizdiği ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Manisamızın dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda kullandığımız alt ve üstyapı malzemelerinin kalitesini arttırarak, maliyetini düşürmek amacıyla bir üretim tesisi inşa ediyoruz. Bu tesisi kurmaktaki amacımız, satın alma maliyetinden tasarruf sağlanmasının yanı sıra, bu prosedürün de ortadan kaldırılmasıyla malzemenin ihtiyaç duyulan bölgeye doğrudan teminini sağlamak. Böylelikle hem çalışmalarımızın hızı daha da artacak, hem de kurum bütçesinde satın almaya ayrılan pay, diğer yatırımlarımız için kullanılabilecek. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini daima en yüksek seviyelere ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu