Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.02.2018 12:06

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli’de çalışmaları devam eden Avar ve Şüheda caddelerinde incelemelerde bulundu. ‘Prestij Cadde’ projesi kapsamında yenilenen caddelerin Salihli’ye yepyeni bir görünüm kazandıracağını söyleyen Başkan Ergün, caddelerin yenilenmiş haliyle ilçeye prestij katacağını dile getirdi.

Manisa ve ilçelerinin yaşayan şehirler haline getirmek amacıyla çalışmalar ‘Prestij Caddeleri’ oluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’ye prestij katacak olan Avar ve Şüheda caddelerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçeye prestij kazandıracak olan caddeler gündüzüyle ayrı, gecesiyle ayrı bir güzellik oluşturacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve kurmaylarıyla birlikte Avar ve Şüheda caddelerinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Şüheda Caddesi’nde giden Başkan Ergün, caddeyi baştan sonuna kadar inceledi. Akabinde Avar Caddesine geçen Başkan Ergün, gerçekleştirilen çalışmaların son durumları hakkında Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Vatandaşlarla sohbet etme imkanı da bulan Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.
Salihli’ye Hayırlı Olsun
Avar ve Şüheda Caddelerinin çalışmaların tamamlanmasının ardından estetik görünüşüyle Salihli’ye prestij katacağını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her iki cadde de MASKİ Genel Müdürlüğü’müz tarafından ilk olarak alt yapı çalışmaları yapıldı. Şimdi de caddelerimizin üst yapısı yenileniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu önemli projede her ayrıntıya dikkat ederek en güzel şekilde çalışmaları sürdürmeye çalışıyoruz. Her iki caddemizi de Salihlili vatandaşlarımızın güzel günlerde kullanmalarını ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Zabıta Personelleri Atkı, Top ve Şal Dağıttı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, incelemeleri esnasında karşılaştığı çocukları da unutmadı. Başkan Ergün çocuklara top ve kırtasiye seti hediye ederken, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri de esnaf ve vatandaşlara atkı ve Türk Bayrağı dağıttı.           

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu