13.02.2018 12:09

MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, incelemelerde bulunmak üzere Kula’yı ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Faik Şentürk ve MASKİ İlçe Şefi Mahmut Kırkağaçlı ile istişareler gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki işleyişin daha hızlı ve kaliteli olması için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, Kula’ya bir ziyaret gerçekleştirerek Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörlüğü görevine atanan Faik Şentürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daire Başkanı Öztozlu, daha sonra MASKİ İlçe Şefi Mahmut Kırkağaçlı ve İdari İşler Şefi Aydın Topdemir ile görüştü. Daire Başkanı Öztozlu, ilçedeki iş süreçlerini daha düzenli hale getirmek ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulundu. Daire Başkanı Öztozlu’ya, şube müdürlerinden Kerem Çetin eşlik etti.
Hizmet kalitesi yükseliyor
MASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, "Abone İşleri Dairesi Başkanlığı olarak güçlü bir koordinasyon sağlayarak hizmet kalitemizi daha da yükseltmek amacıyla 17 ilçemizdeki hizmetlerimizi yakından takip ediyoruz. İlçelerimizde abone yönetimi ve hizmetler noktasında vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetleri geliştirmek için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız; Manisamızı daha yaşanabilir bir yer yapmak ve vatandaşlarımızı hizmetlerden memnun kalmasını sağlamaktır" dedi.