Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.06.2011 12:29

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Çarşı Mahallesi’nde Manisa Belediyesi’nin yaptığı düzenlemelerle ilgili esnaf ziyareti yaptı, görüş aldı. Mahalle sakinleri ve esnaf çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Çarşı Mahallesi esnaf gezisine MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Maliye eski Bakanı ve MHP Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral, Milletvekili Adayları Ersoy Arslan, Hüseyin Tanrısevsin, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bayram Laçalar ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Çarşı Mahallesi ve Bulvarı’nda Manisa Belediyesi tarafından devam eden düzenleme çalışmaları ile ilgili mahalle sakinleri ve esnafla görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölgede çalışan işçilerle de sohbet etti. Manisa Belediyesi olarak hedeflerinin Çarşı Mahallesi’ni cazibe merkezi yapmak olduğunu yineleyen Başkan Ergün, Manisa’nın hizmet açısından oldukça geride kalmış olan bu bölgesini en iyi şekilde düzenleyerek, vatandaşların uğrak yeri haline getireceklerinin altını çizdi. Milletvekilleri Mustafa Enöz ve Erkan Akçay da, Manisa Belediyesi’nin Çarşı Mahallesi’nde başlattığı düzenlemenin takdire şayan olduğu görüşünde birleşti. Esnaf gezisi Çarşı Mahallesi’nin tamamı ve Çarşı Bulvarı’nın büyük kısmında gerçekleşerek, son buldu.

Esnafın Tek Tek Elini Sıktı

Çarşı Mahallesi’ndeki tüm esnafın tek tek elini sıkarak, Manisa Belediyesi’nin Çarşı Mahallesi’ndeki çalışmaları ile ilgili görüşlerini alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Burada yaptığımız çalışmalarla ilgili esnafımızın da görüşlerini önemsiyor ve buna göre hareket ediyoruz. Manisa’da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaparak eksiklerin tespitini yapıyorduk, şimdi de hizmetlerin başladığı yerlerde vatandaşlarımızın da çalışmalar ile ilgili görüşlerini alıyoruz. Vatandaşlarımızın Belediye hizmetleri ile ilgili görüşlerini önemsiyoruz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu