Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2018 14:34

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte il genelinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Soma ilçesinde haşereyle mücadele çalışmasını sürdürüyor. Yapılan ilaçlama ile gübrelik ve sulak alanlarda haşere üremesinin önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi amacıyla larva döneminde başladığı haşere ile mücadelesinde ilaçlama çalışmalarına hız verdi. İl genelinde ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinde de haşereyle mücadelesini sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri İnönü, Turgutalp, 13 Eylül, Yırca Mahallesi, Arıtma Tesisi ile çevresinde bulunan gübrelik ve sulak alanlarda ilaçlama çalışması yaptı. Amaçlarının haşerelerin larva döneminde yok edilmesi olduğunu belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, bu kapsamda tüm alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiklerini belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu