30.04.2018 12:26

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Çobanlar Mahallesi’nde yağışlı havalarda dere yatağında meydana gelen taşkın sıkıntısına döşediği beton büzler ile çözüm oldu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların yaşadığı sıkıntılara attığı kararlı adımlarla son veriyor. Bu kapsamda MASKİ, Kırkağaç’ın Çobanlar Mahallesi’nde dere yatağında meydana gelen taşkın sıkıntısına döşediği beton büzlerle son verdi. Dağdan gelen suların mahalleye yönelmesi nedeniyle ortaya çıkan bir sıkıntıya daha MASKİ’nin çalışması çözüm oldu.
Başkan Ergün her zaman yanlarında
Çobanlar Mahalle Muhtarı Bahtiyar Tosun, MASKİ tarafından mahallelerinde yürütülen çalışma nedeniyle teşekkür ederek, “Çok güzel bir çalışma oldu. Eskiden ortaya çıkan manzara içler acısıydı. Sular, vatandaşların evine giriyordu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün en kötü zamanımızda elimizden tutuyor. Allah razı olsun” dedi.