30.04.2018 13:46

Play-off final grubu maçlarına muhteşem bir başlangıç yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da dev adamlar attı, maçı tribünden büyük bir heyecanla izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve yönetim kurulu üyeleri ise coştu. Spora ve sporcuya verdiği destek ve yatırımlarla gönüllerde taht kuran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu’nda maçı izlemeye gelen basketbol severler tarafından da büyük ilgi gördü.  Atatürk Spor Salonu, ‘Büyük Başkan El Salla’, ‘ Büyük Başkan Cengiz Ergün’ tezahüratlarıyla inledi.

Spora ve sporcuya verdiği destek ve yatırımlarla gönüllerde taht kuran Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, spor faaliyetlerinde hafta sonunda yoğun bir tempo geçirdi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımının hafta sonunda Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği ve 86-76 kazandığı Artvin Belediye maçında şeref tribününde yerini alan başkan Cengiz Ergün büyük bir heyecanla maçı izledi. Manisa Büyükşehir Belediye Spor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Gençoğlu, Bora Çaylan, Özcan Nalbantlar, Hakan Kadayıfçılar ve Gökmen Aytaç ile birlikte maçı büyük bir heyecanla izleyen başkan Cengiz Ergün, dev adamların attığı kritik sayılardan sonra adeta yerinde duramadı ve büyük bir sevinç yaşadı. Heyecanın doruğa ulaştığı dakikalarda adeta yerinde duramayan başkan Cengiz Ergün maçın sona ermesinin ardından ise yönetim, teknik heyet, sporcular ve maçı izlemeye gelen basketbol severlerle birlikte galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadı.
Atatürk Spor Salonu Cengiz Ergün Sesleriyle İnledi
Play-off final grubunda Artvin Belediye ile oynanan maçı izlemeye gelen Manisalı basketbol severler spora ve sporcuya büyük destek veren ve önemli  yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e büyük sevgi gösterilerinde bulundular. “ BÜYÜK BAŞKAN CENGİZ ERGÜN’, ‘ BÜYÜK BAŞKAN EL SALLA’ şeklinde tezahürat yapan Manisalı basketbol severler maç boyunca dev adamlara da büyük destek verdiler ve alınan galibiyette önemli rol oynadılar.