30.04.2018 14:28

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kırkağaç’ın Söğütalan Mahallesi’nde alt ve üstyapı yenileme çalışmalarının ardından 2 adet foseptik inşaatına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha temiz ve sağlıklı bir çevre için birçok alanda hizmet üretiyor. Bu kapsamda MASKİ, Kırkağaç ilçesine bağlı Söğütalan Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapı yenileme işini noktalamasının ardından 2 adet foseptik imalatına da başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada, temel betonunun dökülmesinin ardından kalıp imalatları işine de başlandı.  İmalatın tamamlanmasıyla birlikte, evsel nitelikli atıksuların çevreye ve mahalle halkına zarar vermeksizin burada depolanması sağlanarak atıksu arıtma tesislerine nakli sağlanacak.
“Bu hizmetlerin üstüne daha ne olsun”
Söğütalan Mahalle Muhtarı Sülayman Şahsi, “Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Mahallemize daha önce görülmemiş hizmetler geldi. Büyükşehir olmadan önce pisliğin içindeydik. İçme suyu ve kanalizasyon hattımız yenilendi. Üstyapımız da yapıldı. Şimdi fosseptiklerimiz de yapılıyor. Bu hizmetlerin üstüne daha ne olsun. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.