Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.04.2018 15:32

Final grubu ilk maçında Atatürk Spor Salonu’nda konuk ettiği Artvin Belediye engelini 86-76’lık skorla geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamlarında gözler yarın deplasmanda oynanacak olan Boluspor maçına çevrildi. İki takım arasındaki zorlu mücadele de heyecan yarın saat 13.00’de başlayacak. Bolu 17 Temmuz Spor Salonu’nda bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan dev adamlar salondan galibiyetle ayrılıp 2’de 2 yapmak istiyor.

Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselme yolunda iddialı olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı ilk maçında hafta sonunda konuk ettiği Artvin Belediyeyi 86-76 mağlup ederek final grubu maçlarına muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Final grubu ikinci maçında yarın saat 13.00’de Bolu 17 Temmuz Spor Salonu’nda Boluspor ile karşılaşacak olan dev adamlarımız bugün Bolu’da yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.
Cabadak, “ Her Maçımız Final”
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı baş antrenörü Ceyhun Cabadak yarın deplasmanda karşılaşacakları Boluspor maçı öncesinde, “ Her maçımız final. Hedef ulaşmak için takım olarak varımızı, yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Yarın deplasmanda konuk olacağımız Boluspor maçını da kazanmaktan başka düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.
Teknik Ve Taktik Çalışmasıyla Hazırlıklarını Tamamladı
Bugün, maçın oynanacağı 17 Temmuz Spor Salonu’nda yaptığı teknik ve taktik çalışmasıyla hazırlıklarını tamamlayan dev adamlarımızda moraller ise oldukça yüksek. Kritik maç öncesinde çalışmalarını tam kadro tamamlayan yeşil beyazlı temsilcimizde eksik bulunmuyor.
İki Takımda Birbirlerine Üstünlük Kuramadı
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde normal sezonda iki takım iki kez karşı karşıya gelmiş ve Manisa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ilk maçı konuk takım Boluspor, 74-63 kazanmıştı. Ligin ikinci yarısında Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan maçı ise Manisa Büyükşehir Belediyespor, 79-53 farklı kazanarak ilk maçın rövanşını almayı başarmıştı.
Maçın Başhakemi Özkan Talo
Yarın saat 13.00’de 17 Temmuz Spor Salonu’nda Boluspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak olan play-off final grubu maçını ise Özkan Talo yönetecek. Talo’nun yardımcılıklarını ise Haluk Yakın ve Mustafa Candemir Tabak yapacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu