Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.05.2018 14:40

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi’ne bağlı 123 Sokak Marangozlar Sitesi’nde esnafların talebi üzerine içme suyu şebeke hattı çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sorunsuz altyapı için il genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi 123 Sokak Marangozlar Sitesi’nde esnafların talebi üzerine başlatılan içme suyu şebeke hattı çalışması tamamlandı. Marangozlar Sitesi esnafları,MASKİ’ye yaptıkları başvuru sonrasında yapılan içme suyu şebeke hattı için yetkililere teşekkür etti.

“Su olmazsa olmazımız”

Hürriyet Mahalle Muhtarı Yakup Demir, “Marangozlar Sitesi’nde ilave içme suyu şebeke hattı ihtiyacı vardı. Esnafımız sıkıntısını MASKİ’ye bildirdi. Sağ olsunlar yetkililer hat döşeme çalışmasını tamamlayarak esnafın yüzünü güldürdü. Su olmazsa olmazımız. Günlük hayatımızda olsun çalışma hayatımızda olsun sağlıklı ve kaliteli su tüketmek hepimizin hakkı. MASKİ kurulduğundan bu zamana kadar daha da kaliteli suya kavuştuk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çalışmalardan memnunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu