01.05.2018 14:48

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Okçuluk Takımının hafta sonunda Kent Park’ta gerçekleştirdiği ‘ Okçuluk Sporunu Tanıtım Günleri’ özellikle 9-15 yaş arası öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Her yaş grubundan insanlar ok attı ve keyifli bir hafta sonu yaşandı.

Bireysel ve takım oyunlarında aldığı derecelerle adından başarıyla söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde okçuluk takımının hafta sonunda Kent Park’ta gerçekleştirdiği ‘ Okçuluk Tanıtım Günleri’ vatandaşların ve öğrencilerin büyük ilgisini çekti. Her yaş grubundan vatandaş ok atarken, özellikle öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün okçuluk sporunu tanıtmak için düzenlediği bu etkinliğe büyük ilgi gösterdiler.

Okçuluk Sporu Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

Okçuluk takımı antrenörü  Hazel Dara ve Hüsna Nur Sancak, Kent Park’ta düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlara ve öğrencilere okçuluk hakkında bilgi verdiler ve atış yaptırdılar.  Antrenör Hazel Dara düzenledikleri etkinliğe ilginin fazla olduğunu söyleyerek, “ Okçuluk tanıtım günlerine ilginin fazla olması bizleri sevindirdi. Düzenlediğimiz bu etkinliğin ardından kulübümüze kayıt yaptıran öğrenciler oldu. Bu etkinlikte kulübümüzün profesyonel atıcıları da atış yaptılar. Özellikle 9-15 yaş grubundaki öğrenciler düzenlediğimiz bu etkinliğe büyük ilgi gösterdiler ve okçuluk sporunu yapmaya karar vererek kulübümüz bünyesine katıldılar” diye konuştu.