Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.05.2018 16:17

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı final grubunun ikinci maçında Boluspor ile karşılaştı. Normal süresi 75-75 berabere biten maçın uzatma bölümünde, oyundan kopmayan yeşil beyazlılar müsabakadan 79-81 galip ayrıldı ve final grubunda 2’de 2 yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı final grubunun ikinci maçını deplasmanda Boluspor ile oynadı. Bolu 17 Temmuz Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da izledi. İlk Periyot birbirine üstünlük kurma mücadelesi ile geçti. Yeşil beyazlılar bu periyodu 11-17 önde kapattı. Maçın ikinci periyodunda etkili oyun sergileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor bu periyodu da 27-33 önde kapattı. Maçın üçüncü periyodunda savunmada yapılan hataları telafi edemeyen yeşil beyazlılar hücumda skor üretemedi ve bu periyodu Boluspor 58-56 önde bitirdi. Son periyotta üst üste üçlükler bulan Boluspor etkili oyun sergilese de oyundan kopmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor son saniyelerde bulduğu sayılarla skora eşitliği getirdi. Maçın normal süresi 75-75 berabere bitti. Uzatma dakikalarında rakibinin sayı üretmesine izin vermeyen ve oyunu kontrol altında tutan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçtan 79-81 galip ayrıldı ve final grubunda 2’de 2 yaptı. Soyunma odasına gelen Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan oyuncuları tebrik etti.

Maç; Türkiye Basketbol 2’nci Ligi Final Grubu Karşılaşması

Salon; Bolu 17 Temmuz Spor Salonu

Boluspor: Rahim, Berkay, Ayberk, Burak, Efe, Serhat, Arif, Tufan, Samed, Oğulcan, Faik, Hakan

Hakemler: Özkan Talo, Haluk Yakın, Candemir Tabak,

Baş Antrenör: Ahmet Murat Yolcu

Manisa Büyükşehir Belediyespor: İlker, Selahattin, Zafer, Melih, Çağıl, Omay, Recai, Enis, Cihad, Mustafa, Okan, Umut

Baş Antrenör: Ceyhun Cabadak

1.periyot: 11-17

2.periyot: 27-33

3.periyot: 58-56

4.periyot: 75-75

Uzatma: 79-81

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu