Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2018 14:24

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi’nde vatandaşların su ihtiyacını karşılamak için içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesine daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışma sayesinde, vatandaşların olası su sıkıntısı yaşamasının önüne geçildi.
“MASKİ’nin hızına yetişilmez”
;MASKİ’nin çalışmalarının oldukça hızlı ve çözüm odaklı olduğunu dile getiren Kemiklidere Mahalle Muhtarı Ercan Çetin, “ En küçük sorunumuzda dahi MASKİ’yi aradığımızda anında yetişiyorlar. MASKİ yetkilileri başladıkları işi ikinci gün demeden bitirip teslim ediyorlar. Mahallemize yetersiz gelen içme suyu şebeke hattımız için müracaat ettiğimizde yenileme çalışmalarını iki günde bitiren MASKİ’ye sonsuz teşekkür ederiz. MASKİ’nin hızına yetişilmez. Hizmetlerden ve çalışmalardan çok memnunuz. Mahallemiz daha kaliteli ve sağlıklı suya kavuştu. Yapılan bütün çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum" dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu