Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2018 15:38

Mücadele verdiği spor branşlarında madalya ve kupalara ambargo koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bir başarıda judodan geldi. Karaman ilinde yapılan Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcularından Abidin Karabulut 73 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, 66 kg’da mücadelede eden Batuhan Koçak Türkiye 2.si oldu.

Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Judo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası 28-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Karaman ilinde yapıldı. Şampiyona’ ya 50 ilden toplamda 239 sporcu katılırken, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Judo Takımı sporcularından Abidin Karabulut 73 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, 66 kg’da mücadelede eden Batuhan Koçak Türkiye 2.si olarak önemli bir başarıya imza attılar.
Aytaç, “ Sporcularımızı Yürekten Kutluyoruz”
Karaman’da yapılan Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası’nda kulübümüz Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Manisa’mızın adını judoda başarıyla duyuran Abidin Karabulut ve Batuhan Koçak’ı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, “ Abidin Karabulut ve Batuhan Koçak’ı başarılarından dolayı kutluyorum. Mücadele verdiğimiz tüm spor branşlarında her zaman başarıya odaklı bir kulüp olduk. Sporun içerisinden gelen ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün bu başarılarda inanılmaz önemli katkısı var. Bundan sonra da sporcularımızın yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu