Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2018 16:25

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Dört Eylül Mahallesi’nde içme suyu şebekesine bin 200 metre ilave hat döşeyerek vatandaşları kesintisiz suya kavuşturdu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu konusunda yaşanan sıkıntıları attığı yerinde adımlarla ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda MASKİ, Kula ilçe merkezinde yer alan Dört Eylül Mahallesi’ndeki içme suyu sorununu mahalleye döşediği yeni hatla ortadan kaldırdı. MASKİ ekipleri, mahalleye bin 200 metre uzunluğunda içme suyu hattı döşedi. Yapılan çalışma ile mahalledeki içme suyu sıkıntısına son verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas ve MASKİ İlçe Şefi Mahmut Kırkağaçlı çalışmaları yakından takip etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu