Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.05.2018 17:04

Manisa CBÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi tarafından ‘İnşaat Günleri 18’ etkinliği düzenlendi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran da davet edildiği bu programda bir konuşma gerçekleştirerek geleceğin mühendislerine hitap etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, eğitim kurumları tarafından düzenlenen organizasyonlarda önemli bir paydaş olarak yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi’nin 2’ncisini düzenlediği “İnşaat Günleri 18” etkinliğine konuşmacı olarak MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran katıldı. MCBÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev başkanlığında gerçekleştirilen programa ayrıca öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 “MASKİ Öğrenciler İçin Önemli”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, geleceğin mühendislerine yönelik konuşmasında öğrencilerin mesleki gelişimlerine faydalı olacak konular hakkında bilgiler verdi. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün bünyesinde çok sayıda mühendis istihdam edildiğini belirten Genel Müdür Yardımcısı Başaran, MASKİ’nin akreditasyon yoluyla öğrencilerin gelişimlerine değerli katkılar sağlayabileceğini sözlerine ekleyerek il genelinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarından uygulama açısından öğrencilerin bilgi ve deneyimlerini pekiştirebileceğini söyledi.
Sahada Tecrübe Sahibi Olacaklar
Genel Müdür Yardımcısı Başaran, Manisa’nın 17 ilçesinde kanalizasyon ve içme suyu ile ilgili altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “101 mahallemizin alt yapısını yenilememizin ardından 154 Mahalle Projemizi de hayata geçirdik. Şuana kadar 129 mahallemizde altyapı çalışmalarını tamamladık. Öğrencilerimizin bu mahallelere giderek inceleme gezileri düzenlemesi çok faydalı olacaktır. Diğer yandan da Manisa’da baraj sıkıntısı yaşıyoruz. O nedenle sondaj açma yöntemiyle suya ulaşıyoruz. Ancak yeraltı sularının çekilmesinden dolayı sondaj derinliklerimiz oldukça artmıştır. Susuzluğun dünya sorunu olduğunu düşünerek suyu daha tasarruflu ve bilinçli kullanmalıyız”
MASKİ, MCBÜ İle İşbirliğine Açık
Başaran, konuşmasının sonunda şunları kaydetti: “Genel Müdürlüğümüz, tamamen teknik donanımlar, 17 ilçeye ait altyapı işlerinden sorumlu bulunmasından ötürü çok sayıda inşaat mühendisine istihdam sağlamaktadır. Gerek MCBÜ mezunu, gerekse de Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde eğitim görmüş mühendis arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Dolayısıyla, söz konusu alanda çok fazla gözlem yapabilme imkanımız oluyor. Bu anlamda, bu konu hakkında birlikte izleyebileceğimiz yolları görüşmek ve fikirlerimizi almak amacıyla bizleri bu organizasyona dahil eden değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin gelişim ve ilerlemesine katkı sağlayacak her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya daima hazırız” Etkinlik sonunda Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, MASKİ tarafından öğrencilerine verilen katkılardan dolayı çok teşekkür ederek “İnşaat Günleri 18” etkinliğine katılımı için Başaran’a Teşekkür Belgesi takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu