Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.05.2018 21:38

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir’de Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam eden Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’ni yerinde inceledi.

Alaşehir Belediyesi’nde yaşanan görev değişikliği dolayısıyla düzenlenen törene katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Katlı Kavşak ve Yol Uygulama Projesi’ni yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. Başkan Ergün’e, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ve Mustafa Genç, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek ve Manisa MHP il Başkanı Erkan Öztürk eşlik etti.
Yüklenici firma yetkilisiyle görüşerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Ergün, yolun orta bölümünün en kısa zamanda tamamlanarak bayram öncesinde araç trafiğine açılmasının planlandığını kaydetti. Başkan Ergün, “Turgutlu kavşağında da inşallah bayram öncesi hafriyat kısmının tamamlanarak yan yollara geçilmesi planlanıyor. Burada da plan bayram öncesi hafriyat kısmını bitirip yan yollara geçmek” dedi. Başkan Ergün, yolun kazasız belasız en kısa zamanda tamamlanarak Alaşehir ve yolu kullanacak tüm vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Ergün daha sonra kendisini bekleyen çocuklarla ile selamlaşarak onlara futbol topu hediye etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu