Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2018 11:09

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Haydi Manisalılar Çanakkale’ye projesiyle Manisalılar bu yıl da ecdat topraklarına gidiyor. Proje kapsamında Gördesli vatandaşlar Çanakkale Destanı’nın yazılığı topraklara ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıldır sürdürdüğü ve 17 ilçeyi kapsayan ‘Haydi Manisalılar Çanakkale’ye projesi vatandaşların yoğun katılımıyla başladı. Proje kapsamında ilk kafile 29 Nisan gecesi uğurlanırken, diğer ilçelerin gezileri de sürüyor. Projeye isimlerini yazdıran Gördesli vatandaşların ilk etabı geçtiğimiz akşam Çanakkale’ye uğurlandı. 13 Mayıs’a kadar devam edecek olan Çanakkale gezilerinde Manisalılar Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları rehberler eşliğinde gezecek. 4 yıldır gerçekleştirilen projeden duydukları memnuniyeti ifade eden Gördesli vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, destanın yazıldığı toprakları görmenin kendilerini duygulandırdığını ifade ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu