Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2018 11:57

Belediyecilik anlamında yürüttüğü çalışmalarla taraflı tarafsız herkes tarafından takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi sağlık hizmetleriyle de ön plana çıkıyor. Bu çerçevede Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencilerinin dersine konuk olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, yerel yönetimler ve sağlık konusunu anlattı. Çevreye, doğaya ve insana saygılı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, yerel yönetimlerde sağlık konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencilerinin dersine konuk oldu. Öğretim Görevlisi. Doç. Dr. Saliha Özpınar’ın da hazır bulunduğu derste yerel yönetimlerde sağlık konusunu anlatan Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çevreye, doğaya ve insana saygılı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, veteriner işlerinden haşereyle mücadeleye, evde bakımdan iş sağlığı ve güvenliğine kadar Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık konusunda yürüttüğü çalışmalar hakkında konuştu. Görsel sunularla desteklenen dersi öğrenciler ilgiyle takip etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu