04.05.2018 17:09

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara  Atatürk Mahallesi’nde yer alan Başöğretmen Sabri Bulut Caddesi’nde imara yeni açılan yerleşim bölgesine içme suyu şebeke hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki altyapı ihtiyaçlarına hızlı ve etkili müdahalelerde bulunmaya devam ediyor. MASKİ’nin bu amaçla yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan Atatürk Mahallesi’nde  yeni hat döşeme çalışması gerçekleştirildi. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Başöğretmen Sabri Bulut Caddesi’nde  imara yeni açılan yerleşim alanına sıfırdan içme suyu şebekesi döşenerek, bölgede ikamet edecek vatandaşlara sağlıklı ve yeterli içme suyu altyapısı temin edildi.
“MASKİ’nin işlerinden memnunuz”
Atatürk Mahalle Muhtarı Ahmet Ergün, “MASKİ’nin yaptığı işlerden genel olarak memnunuz. Ne zaman arasak, bir derdimizi izah etsek, sağolsunlar yardımcı oluyorlar. Yeni hattımız da bölgemizdeki vatandaşlarımız için faydalı oldu. Bir vatandaş olarak tüm yetkililere ilgilerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.