Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.05.2018 14:03

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin Çağıllar Mahallesi’nde bin 300 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmasında sona yaklaşırken, 6 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini yarıladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği projeler ile mahallelerin alt ve üstyapılarını sağlıklı hale getiriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi ile Demirci’nin Çağıllar Mahallesi’nde içme suyu hattı yenileme çalışmasında sona yaklaşıldı. Bin 300 metre uzunluğunda döşenen hatla birlikte başlayan kilit parke taş döşeme çalışmasında da yarıya gelindi. Hızlı bir şekilde ilerleyen çalışma tamamlanınca mahalleye, 6 bin metre kare taş döşenmiş olacak.
“En büyük başkan Cengiz Başkan”
Çağıllar Mahalle Muhtarı Yahya Dinçer, mahallelerinde yürütülen çalışmalar için teşekkür ederek, “Çalışmalardan memnunuz. İçme suyu hattımızda az bir çalışma kaldı. Parke çalışması da güzel bir şekilde ilerliyor. Yapılan çalışmaları eskiyle kıyaslamaya gerek dahi yok. Cengiz Başkana çok teşekkür ediyoruz. En büyük başkan Cengiz Başkan” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu