27.05.2018 12:48

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Erenköy Mahallesi’nde 11 buçuk kilometrelik altyapı işini tamamlamasının ardından 21 buçuk bin metrekarelik üstyapı çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile mahallelerin altyapı ihtiyaçlarını gideriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir’in Erenköy Mahallesi’nde altyapı çalışmaları tamamlandı. Mahalleye, 6 kilometre kanalizasyon, 5 buçuk kilometre de içme suyu hattı döşendi. Altyapı çalışmalarının ardından mahallede, 21 buçuk bin metrekarelik üstyapı işi de başladı. MASKİ ayrıca, mahalleye 50 tonluk bir içme suyu deposu da inşa edecek.
“Cengiz Başkan mahallemize çok büyük hizmetler verdi”
Erenköy Mahalle Muhtarı Ali Gök, “Cengiz Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemize çok büyük hizmetler verdi. Yıllardan beri yapılmayan yolumuza şimdi taş döşeniyor. İçme suyu hattımız döşendi. İçme suyu depomuz kötü durumdaydı. Yerine yenisi inşa edilecek” dedi.