Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.07.2018 13:42

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Ahmetli’deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğinde söz verdiği ‘Hükümet ve Demirciler Caddesi Yol Tretuvar ve Meydan Düzenlemesi’ projesi kapsamında 750 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde uzun yıllar kullanılacak altyapı çalışmalarına imza atıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Ahmetli ilçesi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlara müjdesi olan prestij cadde projesinde altyapı çalışmaları başladı. Hükümet ve Demirciler Caddesi’nde uygulanacak proje kapsamında ilk olarak 750 metrelik yağmursuyu hattı çalışmaları başladı.
Yeni bir yaşam alanı yaratılacak
Altyapı projesinin tamamlanması ile birlikte, toplamda bin 400 metre uzunluğundaki caddeler tek şerit olarak tasarlanacak. Yaya sirkülasyonunun devamlılığı için kaldırım düzenlemesi, engelli kılavuz çizgileri ve rampaları ile otopark cepleri de yapılacak. Bitkisel alanlar ve ışıklandırma unsurlarının hat boyunca yer alacağı proje tamamlandığında Ahmetlili vatandaşların yürüyüş yapmaktan keyif alacağı, sosyal zamanlarını geçirebileceği, görsel anlamda ilçeye görsel şölen sunacak yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu