13.07.2018 12:00

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yörük Mahallesi’nde bulunan Atatürk Caddesi’ndeki içme suyu hattını yeniledi. Muhtar Akabik, “Büyükşehir ve MASKİ’nin tüm hizmetleri yüzümüzü güldürüyor” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki altyapı ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, vatandaşlardan gelen talep üzerine Salihli’nin Yörük Mahallesi Atatürk Caddesi’nde başladığı içme suyu hattı yenileme çalışmasını tamamladı. Yürütülen çalışma ile ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hattı günümüz standartlarına uygun hale getirildi. Harcanan yoğun mesai sonrasında mahalledeki meskenlere sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin edildi.
“Büyükşehir ve MASKİ’nin tüm hizmetleri yüzümüzü güldürüyor”
Yörük Mahalle Muhtarı Fikret Akabik, MASKİ'nin yapmış olduğu çalışmalara teşekkür ederek, “MASKİ yetkililerine talebimizi bildirdikten hemen sonra içme suyu hattı döşeme çalışmalarına başladılar. Yapılan bu çalışma sayesinde daha sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştuk. Büyükşehir ve MASKİ’nin tüm hizmetleri yüzümüzü güldürüyor. MASKİ geldiğinden bu yana su sıkıntısı nedir bilmiyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyorum. Sorunlarımızla birebir ilgilenip, vakit kaybetmeden çözüm sağlıyorlar” dedi.