13.07.2018 14:52

Manisa Judo İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Judo İl Birinciliği müsabakaları Manisa Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Minikler Judo İl Birinciliği Turnuvası’nda 4 altın, 3 gümüş, 5 bronz madalya kazanarak toplam 12 madalya ile turnuvayı mükemmel bir şekilde tamamladılar.

Katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla madalyalara ambargo koyan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un judocuları Manisa Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Minikler Judo İl Birinciliği müsabakalarında da fırtına gibi esti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un judocularından Ümit Çırpan, Mehmet Altaş, Batuhan Arslan, İbrahim Özçiçek, altın madalya kazanırken, Semih Acar, Mustafa Yağız Karaca, Musa Vural, gümüş madalya, Mustafa Seven, Vedat Aslan, Süleyman Arslan, Ali Delen ve Baver Subaşı ise bronz madalya ile turnuvayı tamamladılar.
Turnuva’da dereceye giren sporcularımız;
1.         Ümit ÇIRPAN                          34 kg               1.si