Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.07.2018 14:04

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Yunusemre ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde merhum Mehmet Uçtu için düzenlenen lokma hayrına katıldı. Coşkun, daha sonra Gülbahçe Mahallesi’ne geçerek merhume Ayşe Dudu Atalan için taziye ziyaretinde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında vefat eden Mehmet Uçtu için Yunusemre ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde düzenlenen lokma hayrına katıldı. Programa, Genel Müdür Coşkun ile birlikte Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen ve Burak Aslay, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan, Çamlıca Mahalle Muhtarı Mehmet Uçtu ve çevre mahallelerin muhtarları katıldı. Genel Müdür Coşkun ve beraberindekiler, daha sonra Gülbahçe Mahallesi’ne giderek Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan’ın annesi merhume Ayşe Dudu Atalan için taziye ziyaretinde bulundu.
“Allah, hayırlarımızı ve dualarımızı kabul etsin”
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, merhum Mehmet Uçtu ve merhume Ayşe Dudu Atalan için yapılan hayırların ve edilen duaların kabulünü Cenab-ı Hakk’tan niyaz ettiğini söyleyerek, “Çamlıca Mahallemizden merhum Mehmet Uçtu’ya ve Gülbahçe Mahallesi sakinlerimizden merhume Ayşe Dudu Atalan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin, geride kalanlarına da sabırlar versin” ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu