Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.07.2018 13:38

Dün akşam Afyon’da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil beyazlıların bu sabah gerçekleştirilen antrenmanında anatomik adaptasyon çalışması yapıldı. Günü çift antrenmanla tamamlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına dün akşam Afyon’da start veren TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu sabah yapılan anatomik adaptasyon çalışmasıyla devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sabah idmanında tüm futbolcular yer alırken, hazırlıklar bu akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek. Bu arada yeşil beyazlı ekipte yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlamaları kampın ilk günlerinde teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu