Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.07.2018 16:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, ilçe belediyelerinin Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle katı atıkların toplanması, taşınması ve bertaraf süreci ile bu süreçte yaşanan sorunların çözümü amacıyla toplantı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı İlçe belediyelerinin temizlik işleri müdürlüğü yetkilileri ile oluşan katı atıkların (evsel, Endüstriyel, ambalaj vb) toplanması, taşınması ve bertaraf süreci ve bu süreçte yaşanan sorunların çözümü amacıyla toplantı düzenledi. Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda il genelinde yaşanan sorunlara ışık tutacak olan ‘Manisa İli Atık Eylem Planı’nı hazırlayan İSTAÇ A.Ş. yetkilileri de toplantıya katılım sağladı. Toplantıyla ilgili bilgi veren Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nin sağlıklı ve verimli işletilebilmesi, atık bertarafının mevzuatlar çerçevesinde yapılabilmesi için tesise gelen/gelecek atıkları ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldı. İlçe belediyeleri de atıkları toplama ve taşıma süreci ile ilgili yaşadıkları problemleri dile getirdiler. Toplantıda görüş alışverişinde bulunularak hazırlanan ‘Manisa İli Atık Eylem Planı’na yöne verilmiş olup, Manisa ilinin atık projeksiyonu ve atık yönetim senaryoları eylem planı içerisinde yer alacaktır” diye konuştu.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu