19.07.2018 11:56

MASKİ Genel Müdürlüğü, Somalı vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temini için Turgutalp Mahallesi’nde başlattığı bin 300 metrelik eski şebeke borusunu yeniledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde modern, sağlıklı ve kullanışlı altyapı sistemleri oluşturmak için çalışmalarına ara vermiyor. Bu kapsamda MASKİ, Soma merkez mahallelerinden Turgutalp Mahallesi’nde başlattığı içme suyu hattı yenileme çalışmasını tamamladı. Uzun yıllar önce döşenen ve zaman içerisinde sağlıksızlaşan bin 300 metrelik şebeke, MASKİ ekiplerince sağlıklı içme suyu borularıyla değiştirildi. Soma ilçe şefi Mehmet Karaaslan da mahalleye giderek yürütülen çalışmaları Mahalle Muhtarı Gülay Erdal ile birlikte yakından takip etti.
“Vatandaşlarımız mağdur edilmeden güzel bir çalışma yapıldı”
Turgutalp Mahalle Muhtarı Gülay Erdal, “Hatlar çok eski olduğundan dolayı daha önce bu bölgede çok fazla patlak ve arıza yaşıyorduk. Bu çalışma bizim için kesinlikle yapılması gereken, çok isabetli bir çalışmaydı. Ekipler, vatandaşlarımızı mağdur etmeden çok güzel bir çalışma yaptılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ve MASKİ İlçe Şefliğine teşekkür ederim” diye konuştu.