Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.07.2018 13:57

Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) Başkanı Saadet Koşmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nü makamında ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü makamında, ana çalışma alanı olan sağlık başlığı altında öncelikli hedefleri kanser hasta ve yakınlarına maddi ve manevi destek projeleri üretmek olan Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) Başkanı Saadet Koşmaz ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Vakfın çalışmaları hakkında bilgiler veren Saadet Koşmaz, “Göstermiş olduğunuz manevi destek bizi duygulandırıyor. Geçmişe dayalı güzel bir hukukumuz var. Geçmişte güzel bir dostluğumuz olmuş bugün de bu işlerde birbirimize destek oluyoruz. Yaptığımız işler tamamen toplum, kamu yararına. Bülent Koşmaz, toplumsal bir insandı. Her şey bir yana, hizmet bir yana der, hizmet ederdi. Biz de adı devam etsin diyerek vakfımızı kurduk. Güzel hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Özellikle kanser hastalarına konaklama, ulaşım, gıda yardımları yapıyoruz. Devletin kulvarına girmeyen başka ihtiyaçları olan işleri veya ihtiyaçlarını biz gideriyoruz. Çevremizdeki insanlar, arkadaşlar da çok büyük destek. Amacımız daha da geliştirerek daha fazla insana, hastaya hizmet etmek. Temkinli adımlarla amacımıza ulaşmaya çalışacağız. Aynı zamanda tıp fakültesinde okuyan öğrencilerimize burs temin ediyoruz, bu yıl bu burslarımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz inşallah. Daha çok insana hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Tanımadığımız kişilere yardımcı olmak, hizmet etmek bize daha da mutluluk kaynağı oluyor” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ise ziyarette, “Hem sizinle hem de rahmetli Bülent Koşmaz ile geçmiş yıllara dayanan bir dostluğumuz vardı. Onun yaptığı hizmetleri anmak, hizmetlerin arkasından onun adıyla, yolla topluma hizmet ediyor olmak dernek ve vakıf adına hem de burada biz size destek olabiliyorsak onun artmasına destek oluyorsak biz de bundan çok memnuniyet duyarız. Bu koltuklara herkes gelir geçer, bizim desturlarımızdan biri bu koltuklarda durmamızın sebebi halka hizmet hakka hizmettir. Rahmetli Bülent beyin düşüncesi de aynıydı. Koltukların bize değer verdiği insanlar olduğumuzu çok fazla sanmıyorum, toplum tanır bizi. Bülent Koşmaz, koltukta oturduğu için değerlenmedi, Bülent Koşmaz olduğu için değerliydi. Her zaman onda ön planında Manisa vardı, ülke vardı. Bizim fabrika ayarlarımız devlete hizmet amacıyla kurulmuş. Bülent Koşmaz da aynı fabrika ayarlarıyla kurulmuştu. Devletimize, milletimize nasıl hizmet ederizi nasıl ön plana çıkaran ailelerin yapılarındaki insanlarız. Bu makamlar bize zenginlik, düşünce bir şey katmaz. Bizim bir şeylere vesile olmamıza yarar diye düşünüyorum. Bu süre zarfında yaptığınız hizmetlere ben ayrıca teşekkür ediyorum. Bir kanser hastasına dokunuyorsunuz ama bu sadece hasta olmuyor, bunun ailesi de oluyor. Bazılarının ekonomik gücü yetebiliyor bazılarının maalesef yetmiyor. Bu ayrı bir kulvar. Buralardaki düşünce farklı bir düşünce. Bunun için de ben ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Kent Müzesi ihtiyacını hatırlattınız”
Başkanvekili Güzgülü, karşılıklı sohbette Kent Müzesi’nin gündeme geldiğini belirterek, “Kent Müzesi, Manisa için önemli ve geç kalmış bir konu. Gezdiğim diğer birkaç ilçede Akhisar, Turgutlu, Salihli’de kent müzeleri kuruldu, çok güzel. İnşallah en yakın zamanda da Manisa böyle bir müzeye ev sahipliği yapacak. Böyle bir süreçte de vakıftan destek alacağımıza eminim. Allah sizin gibi çalışan, ülke için çalışan vakıfların sayısının artmasına duacıyız. Bu tür vakıflardan bizim kapımıza gelen vakıflara kapılarımız açık, yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu