13.09.2018 16:27

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Sayık Mahallesi’ndeki içme suyu isale hattının deforme olan bölümünde yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kullanım ömrünü tamamlayan altyapıları yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ ekipleri tarafından Demirci ilçesine bağlı Sayık Mahallesi’ndeki eskiyen ve sık sık arızalara neden olan içme suyu isale hattının deformasyona uğrayan kısmı yenilenerek mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin edildi.
“Yenilenen hat sayesinde suyumuz kesintisiz akıyor”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen içme suyu isale hattı yenileme çalışmasından dolayı memnun olduklarını belirten Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz, “Mahallemizin çoğunda yenileme çalışmaları gerçekleşti. Şimdi de içme suyu isale hattında çıkan sorun yüzünden ara ara su kesintisi yaşıyorduk. MASKİ yetkililerine durumu bildirdiğimizde hemen gelip isale hattımızın sorun yaratan kısmını yenilediler. Yenilenen hat sayesinde suyumuz artık kesintisiz akıyor. Hizmetlerden çok memnunuz. Bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim” dedi.