15.09.2018 15:44

Manisa 45 Park Avm protokol katılımıyla resmi törenle hizmete açıldı. Törene çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreni öncesi Mehter takımı mini bir konser verdi ve halka oyunları oynandı.

Manisa 45 Park Avm açılışına çok sayıda vatandaşlar ile birlikte, sivil toplum kuruluşları ve protokol katılımıyla açıldı. Açılış öncesi 8 kişilik mehter takımı mini bir konser verdi sonrasında halkoyunları gösterisi gerçekleştirildi. 45 Park Avm açılışına Manisa Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, ve diğer protokol üyeleri katılım gösterdi. Manisa 45 Park Açılış konuşmalarından birini yapan Mustafa Genç, “Bu güzel alışveriş merkezini Manisamıza kazandıran Rıza Tunçer ve ortaklarına teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal etkinliklerde bulunacağı bir alanı daha oldu, hayırlısı olsun tekrar tebrik ederim” dedi. Açılış konuşmaları ardından protokol kurdele keserek resmi olarak açılışı yaptı.