16.09.2018 14:30

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler’in Selimşahlar Mahallesi’ndeki 14 kilometrelik kanalizasyon hattı yenilemesinin ardından, 100 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarını da tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi çerçevesinde Manisa genelindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Şehzadeler ilçesine bağlı Selimşahlar Mahallesi’ndeki altyapı dönüşümünü de tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından mahallede 14 kilometre uzunluğunda modern kanalizasyon hattı inşa edildi. Altyapının tamamlanmasının ardından ekipler, 100 bin metrekarelik alanda başlattıkları kilit parke ve bordür taşı döşeme çalışmasını da noktaladı.
“Mahallemiz sıfırdan yapıldı diyebiliriz”
Selimşahlar Mahalle Muhtarı Muammer Konyalı, “Uzun yıllardan beri belde belediyesi durumunda olan Selimşahlar mahallemiz kurulduğundan beri böyle hizmet görmedi. Mahallemizin altyapısı da, yolların taşları da komple yenilendi. Mahallemiz sıfırdan yapıldı diyebiliriz. Mahalle halkımız da bu hizmetlerden çok memnunlar. Daha da gözümüz arkada kalmaz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.